For å slette din bruker for appen Norgeskart friluftsliv gjør du som følger:
- Trykk på knappen Slett bruker nedenfor.
- Logg inn med e-post og passord brukerkonto i dialogboksen som blir vist
- Du blir nå tatt til en egen side hvor du kan slette din innloggede brukerkonto ved å velge «Delete user account»
Når du sletter din bruker, vil din brukerkonto og alle tilhørende data slettes på serveren. Du vil ikke kunne gjøre om dette.

